Home
Home About us Wat is Trial Agenda Foto's Leden Forum Links Contact

NEWS

03 oktober 2012

Een vruchtbaar weekend voor het International Trialteam dit weekend op het BK in Kluisbergen. Iedereen die mee gereden heeft op het podium en 3 Belgische kampioenen: Iciar Van den Bergh bij de Elites, Dieter Pletinckx bij de -17 en Charlotte Coen bij de dames. 2de plaats voor Wesley Belaey bij de elites en Daan Van Daele bij de -9. Yorric Dammen tenslotte 3de bij de elites. Proficiat allemaal!

01 augustus 2012

Zaterdag 11 augustus is er weer clubtraining in Aalter. De week nadien staat de wereldbeker in Antwerpen op het programma. Allen daarheen zou ik zeggen

04 mei 2012

Komend weekend trouwen Kenny en Fien. Via deze weg een dikke proficiat van alle leden.
Zondag is er in Aywaille de volgende manche van de Belgische beker.
Op 16 mei is er voor de Aalterse jeugd een Eliminators race. Ik zou zeggen alle leden uit Aalter die op de Middelbare school zitten schrijf jullie snel in. Alle informatie vind je hier.

Op  19 april 2012

Foto’s van de clubtraining in Kluisbergen staan on-line.
Informatie Belgische beker Trial in Balen:
Wedstrijd gaat door op vrijdag 18 mei in het hondapark
start om 10:00 voor promesse, poussin, benjamin en miniemen
start om 13:30 voor cadet, junior en elites
adres:
HONDAPARK

GROTE HEIDEWEG 10

2491 OLMEN (BALEN)

www.hondapark.be


13 april 2012

Morgen zaterdag 14 april clubtraining in Kluisbergen. Tevens staat onze ledenlijst on-line

26 03 2012

Afgelopen zondag was er de 4de clubtraining in Aalter. Onder een zalig lentezonnetje werd er goed getrained door Daan, Niels, Icar, Wesley en Charlotte. Ook de Muffins van Tina waren heerlijk. De foto’s vind je terug op de foto pagina.

06 03 2012

Afgelopen zondag was er de eerste wedstrijd van de Belgische beker Trial in Gilly. Daan won bij de Promesse, Kenny bij de Elites. Iciar eindigde op een 3de plaats bij de elites. Een iets mindere start voor Charlotte met een 4de plaats en Yoric eindigde op de Xste plaats.
Voor Dieter eindigde de wedstrijd in mineur, na een val blesseerde hij zijn enkel en moest opgeven.

Er staan enkele foto’s on-line

07 03 2012

Nu zaterdag 3de clubtraining in Tremelo aan het voetbalterrein (BASDONGENSTRAAT). Het weer ziet er goed uit, dus een reden te meer om te komen :)